Ett paket med...





Till Fridas födelsedag virkade jag ett par finfina pulsvärmare efter detta mönster. Frida är lite frusen av sig så då passade det bra med ett par pulsvärmare. De är virkade i senapsgult alpackagarn från drops. Garnet är hur mysigt och lent som helst, enda nackdelen med garnet är att det är så tunt. Men det är ett bra garn iallafall.

Chipp chipp!

Mina randiga sockar



Ett par sockor, de första som jag nånsin stickat faktiskt. Stickade i självrandande garn som jag köpte på syfestivalen. Jag har ett nystan till, funderar på om jag ska sticka ett par till och ge bort i julklapp. Just nu försöker jag spinna garn, vet inte riktigt hur det går men det blir en tråd iallafall :)! Jag visar resultatet senare i ett annat inlägg.

I'm in heaven!


Idag har jag och Emma varit på Syfestival på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det har varit otroligt kul och inspirerande. Detta är vad jag kom hem med därifrån. Två nystan med raggsocksgarn, tre nystan med lite tjockare beiget(?) garn som ska bli en tubhalsduk bland annat, en slända, 200 g ull lila och grönt, strumpstickor och dubbelsidig virknål från Knitpro :) och broderigarn.

Detta är jag mest nöjd med:

Sländan och ullen! Det ska bli så himmla kul och prova att spinna eget garn :)!


Och Knitprogrejerna! Dem har jag gått och suktat efter länge. Visserligen så vill jag ha allt som de har att erbjuda, men det blir lite dyrt. Många bäckar små, tillslut kan jag kanske få ihop en liten samling.

Nu ska jag snart åka och tända ljus vid min väns grav, sen ska jag hem till Emma och äta middag och sticka sockar :).

Bra förvaring




Jag hittade en sida på nätet som heter Origami-club, där visade de hur man vek ett pappersfodral för tandpetare. Men jag använder inte tandpetare så ofta, så tänkte så det knakade på vad jag kunde ha dem till, eftersom jag tyckte att de va så lätta att göra. Sen kom jag på att jag har så många nålar som jag inte har bra förvaring till. Det blev alltså  ett nålfodral. Jag har använt scrappbookingpapper som är 15x15 cm, för att de är mycket hårdare än origamipapper och då kan inte nålarna gå igenom pappret så lätt. Om det är någon som är intresserad av att köpa origamipapper så finns den på Muji som ligger på Åhléns pappersavdelning. Jag tror att ett paket kostade 50 kr och då fick man många papper i olika färger.

Det är roligt att hålla på med papper!

Lite gott..




Pyssel med fimolera. Det en är prinsesstårta, bullar och kakor. Imorgon ska jag och Emma åka till Älvsjö och gå på Symässan! Det ska bli roligt. Det kommer nog bli mycket shopping, huuu va mycket garn jag vill ha! Jag får helt enkelt göra upp en budget så att inte alla mina pengar går åt :)!

Long time, no see


Nu har jag lyckats ta mig igenom den förbenade kursen som tog all min tid. Nu har harjag mer ork och tid att pyssla och blogga. Här är en skiss från min skissbok. Både jag och Dennis tycker att det är kul att spela TV-spel, så jag tänkte att jag skulle ta och brodera en handkontroll på ett kuddfodral. Förhoppningsvis så kan jag börja på det snart. Jag måste bara få klart en massa grejer som jag börjat på :)!

RSS 2.0